MENU DE DINAR 23/10/17, DILLUNS

“RESTAURANT. LO CARAGOL”

*PRIMERS*

CARAGOLS A LA LLAUNA (+3,00€), +/- 15 minuts d’espera
PAELLA DE CONILL I XAMPINYONS
ESCUDELLA CATALANA
TALLARINS AL’ESTIL ASIATIC (SWEET CHILLI)
VERDURA (PATATA, MONGETA I PASTANAGA)
AMANIDA DE FORMATGE CABRA, NOUS I PERNIL
AMANIDA VERDA

*SEGONS*

LLUÇ FRESC A LA PLANXA AMB PICADA
TERNASCO AL FORN AMB VERDURETES
LLOM AL PEBRE VERD
POLLASTRE A LA BRASA
LLONGANISSA AMB GUARNICIO
ENTRECOTTE DE VEDELLA A LA BRASA AMB GUARNICIO (+4,00€)

*POSTRES*

CREMA CATALANA DE “TOTA LA VIDA”
CREMA DE IOGURT “EL PASTORET DE LA SEGARRA”
MOUSSE DE TIRAMISU
FLAM AMB NATA O SENSE
GELAT

NO ES CANVIA EL POSTRE PER CAFÉ
NO ES FRACCIONEN TAULES, S’EMETRA UN TICKET PER TAULA
NO TENIM MIG MENU NI DE CARAGOLS, NI D’ENTRECOTTE
NO S’ADMET MENU COMPARTIT

*MENU, PA+POSTRE+PRIMERA BEGUDA……………………..……10,00€*
*MIG MENU(1PLAT), PA+POSTRE+PRIMERA BEGUDA…………….….… 7,50€*
BEGUDA INCLOSA: VI GASEOSA, O CANYA DE CERVESA, O COLA, O LLIMO, O TARONJA, O AIGUA (NO GAS)